Recensies

Juliette Veldhuis
Juliette Veldhuis
18:54 24 Sep 20
Onze dochter is dol op Tamara en wij ook! Tamara, bedankt voor alle leuke dingen die je met onze dochter onderneemt, de lekkere (en gezonde) hapjes die je haar voert en de troost die je haar biedt als ze moe is. Je bent een topper!
Hedya Khalid
Hedya Khalid
19:47 08 Oct 19
Super Gastouderbureau! Professioneel, vriendelijk en goed bereikbaar
Bouwspeeltuin Voorn
Bouwspeeltuin Voorn
06:46 14 Jun 19
Tamara is een gastvrije gastouder.Ze is heel erg toegankelijk voor ouder en kind, wat wij heel erg belangrijk vinden.Fietsen met de kindjes in een ruime bakfiets, op bezoek bij de bieb of lekker buiten in de speeltuin.. Wij zijn heel blij met haar!
Ees Sjees
Ees Sjees
06:46 14 Jun 19
Tamara is een gastvrije gastouder.Ze is heel erg toegankelijk voor ouder en kind, wat wij heel erg belangrijk vinden. Fietsen met de kindjes in een ruime bakfiets, op bezoek bij de bieb of lekker buiten in de speeltuin.. Wij zijn heel blij met haar!
hedya hassan ali
hedya hassan ali
19:46 06 May 19
Professioneel, liefdevol, zorgzaam en creatief; de kinderen word altijd bij daar dank u voor als
Mara Roosjen
Mara Roosjen
17:00 03 Apr 19
Tamara is een lieve gastouder die door de kleinschaligheid veel aandacht heeft voor je kind. Met opa en oma in de buurt is het een gezellige boel. Ze maken regelmatig uitstapjes met bolderkar of bakfiets. Heerlijk buiten spelen. En als het weer even niet meezit dan worden de creatiefste knutsels gemaakt, spelletjes gespeeld of zetten ze de huiskamer op stelten.Ook fijn is het dat mijn zoontje altijd mee kan eten en ze rekening houdt met mijn wensen en niet moeilijk is als het eens anders loopt. Ik krijg ook altijd een goed beeld van de dag door de plaatjes die ze stuurt. Kortom, een hele fijne en zorgzame gastmoeder, waar hij met plezier naartoe gaat.
Mara Roosjen
Mara Roosjen
17:00 03 Apr 19
Tamara is een lieve gastouder die door de kleinschaligheid veel aandacht heeft voor je kind. Met opa en oma in de buurt is het een gezellige boel. Ze maken regelmatig uitstapjes met bolderkar of bakfiets. Heerlijk buiten spelen. En als het weer even niet meezit dan worden de creatiefste knutsels gemaakt, spelletjes gespeeld of zetten ze de huiskamer op stelten. Ook fijn is het dat mijn zoontje altijd mee kan eten en ze rekening houdt met mijn wensen en niet moeilijk is als het eens anders loopt. Ik krijg ook altijd een goed beeld van de dag door de plaatjes die ze stuurt. Kortom, een hele fijne en zorgzame gastmoeder, waar hij met plezier naartoe gaat.
Inge Pruyssers
Inge Pruyssers
19:28 17 Mar 19
Wat een fantastische gastouder! Tamara heeft jaren op onze 2 meiden gepast, we hebben geen moment spijt dat we haar deze zorg hebben toevertrouwd. Zoveel liefde voor die 2, alles werd bekeken vanuit de beleving en behoeften van de kinderen. Een keer extra slapen als ze moe zijn, lekker dragen als ze huilerig waren, in slaap wiegen als ze tandjes kregen, voorbeelden te over. Daarnaast werden de meest creatieve knutsels gemaakt, boekjes gelezen, spelletjes gespeeld, en t liefst zoveel mogelijk naar buiten het bos in! Ze dacht ook altijd aan de nodige vitamines en maakte verse groentesoep voor de lunch en heerlijk smoothies voor tussendoor. Ook was ze erg actief in het stimuleren van zelfstandigheid door op een speelse manier kinderen kleine taken geven. Wij zijn dankbaar en blij dat ze onze kinderen zo liefdevol en vakkundig heeft opgevangen!
Mirko Willemsen
Mirko Willemsen
18:45 17 Mar 19
Ze kan erg goed met kinderen overweg!
Melisa van Dijken
Melisa van Dijken
16:59 28 Feb 19
Tamara is een hele lieve oppas en mijn kindjes zijn heel gek op haar! Ze gaat lekker met ze naar buiten met ze!!!
Debbie Hendriksen
Debbie Hendriksen
20:53 25 Feb 19
Ben super blij dat jij zo zorgzaam en creatief ben met onze zoon..
Marivo Van Riel
Marivo Van Riel
20:42 23 Feb 19
Zoek niet verder: Tamara is dé ideale oppas! En ik kan het weten; wij hebben heel wat oppassen gehad. Maar Tamara overtrof ze allemaal - veruit! Tamara is de liefste, zorgzaamste en beste oppas die er is. Ze is intrinsiek echt geïnteresseerd in kinderen. Ze neemt initiatief, denkt vooruit, ziet wat er nog moet gebeuren, helpt de kinderen met problemen, huiswerk etc en kan ook nog heerlijk koken. We missen haar eigenlijk nog steeds.
Whitley Drenth
Whitley Drenth
17:43 23 Feb 19
Onze kindjes hebben het super naar hun zin bij lovely4kids... Top gastouder, niks over te klagen, doet leuke dingen met de kids en ze komen niks te kort... Wij zijn zeer tevreden
veerle van riel
veerle van riel
17:40 23 Feb 19
Tamara is de liefste, grappigste, leukste en behulpzaamste oppas die je maar kan wensen!! Ze kan heerlijk koken en staat altijd voor je klaar.