Wie ben ik ?

Hallo,

Ik ben Tamara Willemsen en ben geboren in 1984. Ik ben getrouwd en woon samen met mijn man Mirko in een leuke eengezinswoning in Wageningen. Samen zijn wij de trotse ouders van onze zoon Xavi die geboren is in 2015.

Ik heb ongeveer 7 jaar bij verschillende locaties op een kinderdagverblijf gewerkt en hier veel ervaring op gedaan. In 2013 ben ik begonnen als zelfstandig gastouder bij ouders thuis. Vanaf 2018 ben ik begonnen met mijn kinderopvang aan huis, hier vang ik kinderen op in de leeftijd van 0 – 12 jaar.

Visie

Ieder kind is uniek. Ik vind belangrijk dat een kind zichzelf kan ontwikkelen en leert samen spelen en delen. Een kind ontwikkelt en ontdekt de wereld op zijn eigen manier en tempo. Wat een kind nodig heeft is liefde  en een veilige omgeving om zich te ontwikkelen.

Een gastouderopvang is fijn omdat dit kleinschalig is. Er is simpelweg meer tijd voor ieder kind. Ik besteed mijn tijd dan graag door met ze te knutselen, zingen, voorlezen buiten spelen en te wandelen.

de “vier R’s” Rust, Reinheid, Regelmaat en Respect vind ik erg belangrijk..

Tamara en Pip