Blog

In dit gastouderopvang blog probeer ik wekelijks bij te houden wat wij allemaal doen op de opvang.

27sep2023

Gisteren heeft gastouderopvang Lovely4kidz een controle gehad van de GGD. En gastouderopvang Lovely4kidz is natuurlijk weer goed gekeurd!

9feb2023

Yes heb gisteren mijn KinderEHBO certificaat gehaald! Heb een hele leuke en leerzame dag gehad bij LUSEC. Sander Luchtenburg gaf het op een leuke manier training.

22dec2022

Lieve kindjes van Lovely4kidz bedankt voor al jullie knuffels, glimlachen, traantjes, grapjes en hele leuke praatjes. Ouders ook super bedankt! Tot over twee weken. Fijne kerstdagen en een liefde vol 2023. Liefs van Tamara

18aug2022

Vanmorgen heerlijk gefietst met de kinderen van Gastouderopvang Lovely4kidz langs dieren en moestuintjes. We hebben genoten van onze leuke fiets tocht.

16jun2022

Vandaag heb ik mijn certificaat Basistraining VVE behaald… JOEPIE DE POEPIE!!! Bedankt Yolanda Hospes jij bent een goede lerares! De gastkindjes van gastouderopvang Lovely4kidz en ik gaan er heel veel gebruik van maken.

19mei2022

Na de storm kregen wij bezoek van Rohan en zijn familie. Want ik had Rohan tijdelijk opgevangen in mijn gastouderopvang. De kindjes van gastouderopvang Lovely4kidz hebben nog even met hem kunnen spelen en daarna was het echt tijd. Wij gaan jou missen lief stoer ventje. Dat jij heel veel plezier mag hebben bij de psz!

8mei2022

Gastouderopvang Lovely4kidz wensen alle mama’s een fijne moederdag!