Week 16 2019

Het is een super gezellige week geweest bij gastouderopvang lovely4kidz. We hebben met zijn alle van het mooie weer genoten. Heerlijk gefietst en natuurlijk met water gespeeld in de tuin. Maandag kregen we bezoek uit Duitsland. Zij hadden nog nooit van een gastouderopvang gehoord en kwamen een kijkje nemen bij ons. De grote meiden konden het gelijk goed met elkaar vinden ondanks dat ze elkaar niet konden verstaan. Hoe leuk is dat. Ondanks dat het een grote modderpoel was in de tuin was het erg gezellig. Ook heerste bij ons deze week de waterpokken dus Xavi was de hele week bij ons thuis, en ging niet naar het kinderdagverblijf. Onze vlekken koning bleef gezellig bij ons spelen. Vanaf volgende week komt een lief klein meisje van bijna 2 bij ons spelen… Dat word een gezellige boel.