Keuze gastouderbureau

Bent u op zoek naar het juiste gastouderbureau maar ziet u door de bomen het bos niet meer ? Misschien kan ik u wat meer vertellen over de verschillende werkwijzen van gastouderbureau’s zodat u zelf een goede keuze kunt maken.

Tarief gastouderbureau

Wat u misschien al wel was opgevallen is de grote verschillen in de tarieven die door gastouderbureaus gehanteerd worden. Het is heel begrijpelijk dat u het liefst zo weinig mogelijk betaald voor het gastouderbureau. Maar staat u er wel bij stil dat de gastouderbureaus die erg goedkoop zijn ook alleen maar voor u en de gastouder doen wat wettelijk noodzakelijk is? Ik spreek uit mijn ervaring over de afgelopen jaren dat er weinig tot geen flexibiliteit is met de goedkoopste gastouderbureaus. Afspraken worden automatisch in gepland waarbij je dan maar aanwezig moet zijn zelfs als dit geen opvangdag is. Iedere keer een ander persoon aan de telefoon die dan weer je vragen niet kan beantwoorden. En omdat ik als zelfstandig ondernemer werk wil ik graag een gastouderbureau die met mij mee denkt. En zeker niet al mijn taken over wil nemen, omdat ik graag zoveel mogelijk zelf wil regelen met de ouders. Ook moet het gastouderbureau de locatie waar de opvang plaats vind controleren op veiligheid en hygiëne. Dit is erg belangrijk en u wilt toch ook dat dit goed gebeurd? Vandaar dat ik vind dat het tarief dus zeker niet het belangrijkste is maar wel de kwaliteit die geleverd word. Het gaat tenslotte om uw eigen kind waar u toch het beste voor wil?

Gastouderbureau Dolfijntjes

Het gastouderbureau waar ik een goede samenwerking mee heb is gastouderbureau Dolfijntjes uit Ede. Dit gastouderbureau werkt altijd volgens afspraak en ik heb daar alleen maar goede ervaringen mee. Het fijne van de Dolfijntjes is dat zij in Ede gevestigd zijn.