Week 17 2019

Wat een rustige week was het. Maar wel een gezellige week. Er waren kindjes met vakantie. Waardoor gastouderopvang Lovely4kidz er lekker op uit kon. Zo zijn we dinsdag met oma Dagmar naar de dierentuin geweest in Rhenen. We hebben daar heerlijk rond gewandeld, gespeeld en natuurlijk wat dieren gezien. Ook zijn we deze week even in tuindorp geweest in Wageningen. Daar hebben de kids veel speel plezier gehad en heerlijk genoten van een ijsje. Ook kwam gastouder Anniek langs in heteren met haar oppas kids. Dat was ook erg gezellig… een heerlijke wandeling gemaakt en natuurlijk samen gespeeld. Ook hebben we gezellig pannenkoeken gegeten. En we hebben een nieuw kindje bij gastouderopvang Lovely4kidz. Eindelijk nog een meisje erbij…… Ze werd met open armen ontvangen door de kindjes.