Keuze gastouderbureau

Bent u op zoek naar het juiste gastouderbureau maar ziet u door de bomen het bos niet meer ? Misschien kan ik u wat meer vertellen over de verschillende werkwijzen van gastouderbureau’s zodat u zelf een goede keuze kunt maken.

Tarief gastouderbureau

Wat u misschien al wel was opgevallen is de grote verschillen in de tarieven die door gastouderbureaus gehanteerd worden. Het is heel begrijpelijk dat u het liefst zo weinig mogelijk betaald voor het gastouderbureau. Maar staat u er wel bij stil dat de gastouderbureaus die erg goedkoop zijn ook alleen maar voor u en de gastouder doen wat wettelijk noodzakelijk is? Ik spreek uit mijn ervaring over de afgelopen jaren dat er weinig tot geen flexibiliteit is met de goedkoopste gastouderbureaus. Afspraken worden automatisch in gepland waarbij je dan maar aanwezig moet zijn zelfs als dit geen opvangdag is. Iedere keer een ander persoon aan de telefoon die dan weer je vragen niet kan beantwoorden. En omdat ik als zelfstandig ondernemer werk wil ik graag een gastouderbureau die met mij mee denkt. En zeker niet al mijn taken over wil nemen, omdat ik graag zoveel mogelijk zelf wil regelen met de ouders. Ook moet het gastouderbureau de locatie waar de opvang plaats vind controleren op veiligheid en hygiëne. Dit is niet echt onbelangrijk en u wilt toch ook dat dit goed gebeurd? Vandaar dat ik vind dat het tarief dus zeker niet het belangrijkste is maar wel de kwaliteit die geleverd word. Het gaat tenslotte om uw eigen kind waar u toch het beste voor wil?

YourKidZ at Home

Met de jaren heb ik een goede samenwerking opgebouwd met gastouderbureau YourKidZ at Home, Mijn enige contant persoon daar is Hanneke van Mil. Zij regelt al onze zaken en dit gaat ook altijd volgens afspraak. Ook zie ik haar met enige regelmaat op locatie langs komen. Hiermee wil ik niet zeggen dat er geen andere goede bureaus zijn of dat ik niet met andere gastouderbureaus werk maar dat hier zeker wel veel verschil in is en dat YourKidz at Home mij erg goed bevalt.

Logo Gastouderbureau YourKidZ at Home

Gastouderbureau Dolfijntjes

Ook heb ik al een tijdje een goede samenwerking met gastouderbureau Dolfijntjes uit Ede. Ook dit gastouderbureau werkt altijd volgens afspraak en heb ik alleen maar goede ervaringen mee. Het fijne van de Dolfijntjes is dat zij in Ede gevestigd zijn.